Premio FEDELE-ILC 2024

Vinnere av Premio FEDELE-ILC 2024 er:Elevkonkurranse: Philip Nissen Lie-Trøen (Akademiet vgs Sandvika)
Lærerkonkurranse: Erick Frías de Santillana (Vågen vgs)


Gratulerer! ¡Enhorabuena!


Dere kan se videoene på vår Facebook-side og på Instagram @ilcnorge


Regler for Premio FEDELE–ILC 2024
Premio FEDELE-ILC 2024 for elever


Generelle regler


For å vinne Premio FEDELE-ILC 2024 må følgende krav være oppfylt:
1. Være elev og påmeldt ILC 2024 i spansk i kategorien for grunnskolen eller videregående (ikke morsmålskategorien).
2. For å delta i konkurransen skal du og din lærer sende inn en 50-80 sekunder lang video der du snakker på spansk og forklarer hvorfor du liker det spanske språket. Du skal også fortelle hvorfor du ønsker å tilbringe en uke på en av FEDELE sine språkskoler i Spania sommeren 2024 for å lære mer spansk.
3. Læreren din må også vises i denne videoen i mer enn 30 sekunder. Læreren din trenger ikke å snakke i videoen, men hvis han/hun vil snakke, bør det ikke være lengre enn 10 sekunder.
4. Videoen skal være inspirerende og kreativ.
5. Videoen skal inneholde følgende deler:
a) En presentasjon av deg selv.
b) Forklare hvorfor du liker det spanske språket
c) Forklare hvorfor du ønsker å reise til en FEDELE-skole i en uke om sommeren for å lære mer spansk.
d) I tillegg til disse tre delene, kan du inkludere andre ting som du synes er morsomme eller interessante å fortelle om deg selv og ditt forhold til det spanske språket og Spania.
6. I videoen kan bare du og læreren din snakke, hvis læreren ønsker dette, ingen andre kan snakke i videoen, men andre personer kan være synlige hvis de har gitt sitt samtykke til dette.
7. Hvis du blir valgt som vinner av Premio FEDELE-ILC, må du signere en samtykkeerklæring for publisering av videoen din på ILC sin hjemmeside og de sosiale mediene til FEDELE og ILC. Hvis eleven er under 18 år må foresatte også gi samtykke til publisering.
8. Kun én video per person godtas. I tilfelle du har sendt inn flere enn én, vil bare den første bli ansett som gyldig for deltakelse i konkurransen.


NB!
Du kan ikke bruke upassende eller støtende språk i videoen.
Videoen skal ikke være/kunne oppfattes som krenkende mot personer eller grupper/organisasjoner.
I videoen kan du ikke oppfordre til eller fremme vold, rasisme eller noen annen form for diskriminering mot noen gruppe.


Tidsfrist
Perioden for å sende inn videoer er mellom 8. januar og 31. mars 2024. Videoer som leveres etter 31. mars vil ikke bli vurdert.
Videoene sendes til ILC Norge til e-postadressen premiofedeleilc@ilcompetition.com
Vinnerne av Premio FEDELE-ILC vil bli offentliggjort ved den nasjonale finalen i Norge 12. april.
Avgjørelsen fra FEDELE og ILC-organisasjonen om vinnerne av Premio FEDELE-ILC er endelig fra dagen for publiseringen.
Hvis en vinner gir avkall på premien sin, kan ILC-organisasjonen og FEDELE gi premien til andre deltakere hvis videoer overholder reglene som er angitt her.


Premio FEDELE-ILC 2024 for lærere


For å vinne Premio FEDELE-ILC 2024 må følgende krav være oppfylt:

1. Være registrert lærer for elever som deltar i spansk i ILC i kategorien grunnskole eller videregående (ikke morsmålskategorien).
2. Sende inn en 50-80 sekunders video der du snakker på spansk hvor du forklarer hvorfor du liker det spanske språket, hvorfor du brenner for å være spansklærer, og en motivasjon for hvorfor du ønsker å reise til La semana del español i Spania høsten 2024.
3. Videon skal være inspirerende og kreativ.
Videoen skal inneholde følgende deler:
a) En presentasjon av deg selv
b) Forklare hvorfor du liker det spanske språket og Spania.
c) Motivasjon og forklaring om hvorfor du ønsker å reise til La semana del español i Spania høsten 2024.
d) I tillegg til disse tre delene, kan du inkludere andre ting som du synes er relevante og interessante å fortelle om deg selv og ditt forhold til det spanske språket og Spania.
e) Det er bare du som kan snakke i videoen, men andre som har gitt samtykke kan være synlige i videoen.
5. Hvis du blir valgt som vinner av Premio FEDELE-ILC, må du signere en samtykkeerklæring for publisering av videoen din på ILC sin hjemmeside og de sosiale mediene til FEDELE og ILC.
6. Kun én video per person blir godtatt. I tilfelle du har sendt inn flere enn én, vil bare den første bli ansett som gyldig for deltakelse i konkurransen.


Tidsfrist og innsending av bidrag:
Perioden for å sende inn videoer er mellom 8. januar og 31. mars 2024. Videoer som leveres etter 31. mars vil ikke bli vurdert.
Videoene sendes til ILC Norge til e-postadressen premiofedeleilc@ilcompetition.com
Vinneren av Premio FEDELE-ILC vil bli offentliggjort ved den nasjonale finalen i Norge
12. april. Avgjørelsen fra ILC-organisasjonen om hvem som kåres til vinner av Premio FEDELE-ILC er endelig fra dagen for publiseringen. Hvis en vinner gir avkall på premien sin, kan ILC-organisasjonen og FEDELE gi premien til andre deltakere hvis videoer overholder reglene som er angitt her.


NB!
Du kan ikke bruke upassende eller støtende språk i videoen.
Videoen skal ikke være/kunne oppfattes som krenkende mot personer eller grupper/organisasjoner.
I videoen kan du ikke oppfordre til eller fremme vold, rasisme eller noen annen form for diskriminering mot noen gruppe.

Premio

FEDELE-ILC

 

Vi er glade for å kunngjøre at den spanske språkskoleorganisasjonen FEDELE og ILC lanserer Premio FEDELE-ILC dette skoleåret. Et stipend rettet mot alle elever og lærere som konkurrerer i spansk i ILC (ikke bare for de som vinner finalen, men for alle som deltar i konkurransen ved å gjennomføre kvalifiseringsprøven).


Premien for elever består av en ukes språkkurs ved en av FEDELE sine språkskoler, samt overnatting (helpensjon) i Spania. Dette gjelder én elev i kategorien for grunnskolen, og én elev i kategorien for videregående. Premien kombineres med flybillett, som er en premie fra Spanias turistkontor i Oslo.

Premio FEDELE-ILC er også en konkurranse for alle spansklærere som har elever som er registrert og deltar i ILC 2024. Premien til læreren som vinner Premio FEDELE-ILC er en invitasjon til «La Semana del Español», en stor lærerkonferanse i Spania høsten 2024. Premien inkluderer fly til Spania, og overnatting i helpensjon samt gratis inngang til alle arrangementer under den store konferansen, til ulike kurs og workshops etc.


For å vinne Premio FEDELE-ILC må du sende en inspirerende og kreativ video til ILC Norge senest 31. mars 2024. Les mer om reglene nedenfor.